Hoe kan ik mijn project(en) beheren?

In dit artikel leer je hoe je je project(en) beheert.



1. Hoeveel projecten kan ik hebben als ik Weglot gebruik?

Het hangt allemaal af van welk Weglot-abonnement je hebt:

  • Gratis-, Starter- of Business-abonnementen: 1 project
  • Pro plan: 3 projecten
  • Advanced plan: 10 projecten
  • Extended plan: 20 projecten
  • Enterprise plan: Neem contact op met ons team om uw wensen te bespreken: https://weglot.com/contact/enterprise/


2. Waar kan ik projecten toevoegen?

Van uw Weglot-dashboardzie je de lijst met je projecten door op het tabblad 'Projecten' te klikken. Om vervolgens een nieuw project aan te maken, klik je rechtsboven op 'Project aanmaken':


Op deze pagina kun je ook het project selecteren waaraan je wilt werken:

Je kunt je projecten sorteren op naam, aantal vertaalde woorden en aantal talen:

3. Wat zijn de specifieke instellingen van een project?

U kunt de verschillende projectinstellingen hieronder vinden op uw Weglot Dashboard > Projecten, klik vervolgens op het project waaraan u wilt werken. U heeft nu toegang tot alle instellingen van uw project:


a. Naam van het project en URL van de website

Je kunt elk project een naam geven, zodat je je verschillende projecten gemakkelijker kunt herkennen en er tussen kunt schakelen. Je kunt ook de URL van de website die aan het project is gekoppeld, aanpassen.

OPMERKING: Om de Visual Editor goed te laten werken, moet je ervoor zorgen dat je de juiste website URL toevoegt in de instellingen.

Deze instellingen zijn beschikbaar in je Algemene instellingen:


b. API-sleutel

Voor elk project wordt een aparte, unieke API-sleutel aangemaakt. Je kunt die van jou vinden onder Projecten > Instellingen > Configuratie:


c. Projectleden

Je kunt leden aan je project toevoegen met verschillende toestemmingsniveaus in je Projectleden Instellingen (Zie onze documentatie over het onderwerp: Hoe voeg ik leden toe aan mijn project?):

Je kunt ook een project overdragen van de ene organisatie naar de andere in je Algemene Instellingen. Klik hiervoor op het pictogram Project overdragen (rechtsboven in het scherm) Hoe kan ik het eigendom van een project overdragen?


4. Een project verwijderen

Je kunt een project verwijderen voor een website die niet langer in gebruik is.

Je ziet het "prullenbak" -pictogram waarmee je een project uit je Algemene instellingen kunt verwijderen (zie hieronder).

Let op: als je de Squarespace integratie met onze app gebruikt, moet je de Weglot app loskoppelen van je Squarespace admin voordat je je project verwijdert.

Waarschuwing: Als je het project verwijdert, verlies je ook alle vertalingen die bij het project horen.


Je kunt een project ook verwijderen via het tabblad "Projecten" dat je bovenaan ziet:

Hier kun je op de 3 puntjes rechts van een project klikken en de optie "Verwijderen" kiezen:

Er verschijnt een pop-up, klik op "Verwijderen" en het project wordt verwijderd:

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij het indienen van je feedback. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op